Intuitív shiatsu masszázs

Akupresszúrás pontmasszázs

Ez a masszázsforma az akupresszúra segítségével oldja a test energia blokkjait és lazítja az izmok feszességét. Kellemes ellazulással párhuzamosan energetizál és feltölt.

Hatékonyan segít:

  • krónikus hátfájás esetén
  • nyaki merevség és általános izomfeszesség enyhítésében
  • ülőmunka és napi stressz okozta panaszok megszűntetésében
  • általános közérzet és kedélyállapot javításában
  • pozitív gondolkodás megteremtésében

60 perces kezelés ára még idén: 5500 Ft

Tanácstalan vagy a karácsonyi ajándékot illetően?
Ajándékozz bodyART ajándékjegyet vagy bérletet a szerettednek!

És hogy mi is az a bodyART?
A bodyART egy funkcionális tréning, ami minden mozdulatában a teljességre törekszik. Minden izmot megmozgat, egyszerre erősít és nyújt. Stabilitást, koncentrációt fejleszt, közben elűzi a stresszt és megerősíti a tartóizmokat.
Robert Steinbacher dolgozta ki ezt a tréninget, és fejleszti 1995 óta.
Alapjai a jóga és a gyógytorna, a jin és jang rendszere és nagy hangsúlyt fektet a funkcionalitásra. Merít a tánc, a jóga, a tai-chi, a do-in, a shiatsu és a gyógytorna mozgásanyagából. A 60 perces tréning erősíti, nyújtja a testet, segíti a helyes tartást, erősíti a gerinc menti izmokat és a központot, így a mindennapi élet fizikai kihívásaira is felkészíti a testet. 

A hónap témája: tisztítás és immunerősítés
ENERGY OKTÓBERI AKCIÓK
Erősítsd immunrendszeredet az Energy humáttartalmú készítményeivel! 
Cytosan kapszula: 5.900 Ft (7.000 Ft helyett), 36 pont
Cytosan Inovum kapszula: 5.900 Ft (7.000 Ft helyett), 36 pont
Cytosan fomentum gél: 2.900 Ft (3.900 Ft helyett), 18 pont
Cytosan sampon: 1.900 Ft (2.200 Ft helyett), 12 pont
Cytosan szappan: 500 Ft (950 Ft helyett), 3 pont
Balneol fürdőolaj: 2.200 Ft (2.700 Ft helyett), 14 pont
EXKLUZÍV KLUBCSOMAG
Kizárólag az Energy Klubban kapható!
Őszi immunerősítő terápiás csomag kicsiknek és nagyoknak:
Vironal + Organic Sea Berry powder (Homoktövis por) + Flavocel: 12.900 Ft (14.900 Ft helyett), 78 pont
Az akciók érvényesek: 2019. október 1-31. között, és csak a készlet erejéig. Az akciókat kizárólag regisztrált ENERGY tagjaink vehetik igénybe. Várjuk szeretettel az ENERGY Klubban!
Sopron, Vörösmarty utca 8.

Válasz az ősz kihívásaira:
ENERGY SZEPTEMBERI AKCIÓK!

Iskolakezdéshez, "elmefényesítéshez" ajánljuk:

KOROLEN + VITAMARIN:
9400 Ft (megtakarítás: 1000 Ft), 57 pont

ANNONA MURICATA FORTE:
5500 Ft (megtakarítás: 400 Ft), 33 pont
Áremelés okt. 1-től!

DRAGS IMUN:
5100 Ft (megtakarítás: 400 Ft), 31 pont
Áremelés okt. 1-től!

ORGANIC MATCHA powder:
3500 Ft (megtakarítás: 400 Ft), 21 pont
Áremelés okt. 1-től!

EXKLUZÍV KLUBCSOMAGOK
Kizárólag az Energy Klubokban kaphatók:

1. EMÉSZTŐRENDSZER ÉS BÉLFLÓRA REGENERÁLÓ CSOMAG
REGALEN + PROBIOSAN INOVUM + NIGELLA SATIVA:
10.900 Ft (megtakarítás:2600Ft), 66 pont

2. STRESSZKEZELŐ ÉS KONCENTRÁCIÓT SEGÍTŐ CSOMAG
STIMARAL + RELAXIN + ORGANIC SEA BERRY olaj:
9.900 Ft (megtakarítás:2400Ft), 60 pont

VÁSÁRLÁS & RENDELÉS:
A termékek megvásárolhatók az Energy Klubokban országszerte (https://www.energy.sk/hu/menu_x776x/#kluby) vagy – a klubcsomagokat kivéve – megrendelhetők az Energy Magyarország Kft. webshopján (https://www.energy.sk/hu/menu_x782x/)!

Az akciók érvényesek: 2019. szeptember 2-30. között (webshopban feladott rendelés esetén szeptember 27. 16:00 óráig), és csak a készlet erejéig. Az akciókat kizárólag regisztrált ENERGY tagjaink vehetik igénybe. Várjuk szeretettel az ENERGY Klubokban!

FONTOS:
Amennyiben szeretné elérni a HŰSÉG BÓNUSZT, kérjük ügyeljen vásárlásai havi rendszerességére és a minimálisan szükséges 10.000 Ft-os összegre!

ÁREMELÉS 2019. OKTÓBER 1-TŐL!
Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat és tanácsadóinkat, hogy 2019. október 1-től társaságunk differenciált áremelésre kényszerül. Az áremelés nem terjed ki a teljes termékskálára, mértéke bruttó 10–16%. Ezzel egyidőben a regisztráció megújításának ára 1500 Ft-ra emelkedik.

Az áremelés az alábbi termékeinket érinti 2019. október 1-től:
Annona Forte, Tribulus Forte, Cistus Incanus, Drags Imun, Fytomineral, Vitaflorin, Audiron, Spiron, Caralotion, Grepofit Nosol Aqua, 5 féle Pentagram® krém, Artrin XXL, Artrin Professional, Ruticelit XXL, Ruticelit Professional, Nigella Sativa Oil (100 ml), Sacha Inchi Oil (100 ml), MyGreenLife zöld élelmiszereink (Organic Chlorella powder, Organic Chlorella tabs, Hawaii Spirulina powder, Hawaii Spirulina tabs, Spirulina Barley tabs, Organic Barley Juice powder, Barley Juice tabs, Organic Acai powder, Organic Maca powder, Raw Ambrosia, Raw Aguaje powder, Organic Beta powder, Organic Goji powder, Organic Matcha powder, Organic Sea Berry powder).

KÖSZÖNJÜK A MEGOSZTÁST!
#termeszetgyogyaszat #egeszseg #pentagramregeneracio#energymagyarorszag #bio #taplalekkiegeszites #energyklubok#szeptember #iskolakezdes #energyklubsopron

Mi a köpölyözés?

A köpölyözés Kínából indult útjára, kb. 3000 évvel ezelőtt, és ezt követően egyre népszerűbbé vált Egyiptomban, a Közel-Keleten, majd világszerte.

Speciálisan erre a célra használt, felmelegített üveg csészékkel történik. A hő hatására szívóhatást gyakorol a kezelt bőrfelületen. Az eljárás során, mely tulajdonképpen az akupunktúra egyik formája, gyúlékony folyadékot égetnek el egy speciálisan erre a célra használt üveg csészében. Az így felforrósított üveget gyorsan a bőrre helyezik. Ekkor a tűz azonnal elalszik, az üvegben lévő levegő hűlni kezd és összehúzódik, ennek következtében vákuum alakul ki, s a csésze szívóhatást gyakorol a bőrre, valamint a benne lévő véredényekre és vérre. Ennek a nyoma látszik meg piros kerek foltok formájában.

kopoly.jpg

Miért a köpöly?

A köpölyözéskor keletkező vákuum hatására javul a vér- és a nyirokkeringés, s ezek hatására javul a kötőszöveti sejtek oxigénellátása és anyagcseréje. A köpölyözés által kiválóan lehet ingerelni a reflex zónákat, az akupunktúrás pontokat, hatására lazulnak a letapadt izmok. A kezelés a szövetekből eltávolítja a méreganyagokat. Ehhez azonban sok folyadék szükséges, ami kimossa, kiöblíti a salakanyagokat a kötőszövetből. Ajánlatos tehát minden köpölyözés után fokozni a folyadékbevitelt!

A köpölyözés másik változata az ún. köpölymasszázs. Ehhez a bőrt olajjal kenik be, majd a terapeuta a felhelyezett köpölyöket fel-alá húzza a bőrön. Ez a módszer nagy területek kezelésére alkalmas. A fogyás elősegítésére és narancsbőr eltűntetésére igen hatásos.

kopoly_michaelphelps.jpg

Érdekesség!

A 2016-os olimpián Michael Phelps-t kapták lencsevégre a fotósok köpöly nyomaival a hátán.