Június 15-én figyelmes és lelkes kis csapatunk egy páratlan előadást hallgathatott meg Czimeth Tanár Úrtól. Néhány hasznos információt szeretnék megosztani azokkal, akik nem lehettek jelen az előadáson.
    A termékek szedésének megkezdése előtt végezzünk egy Cytosan vagy Cytosan Inovum méregtelenítő kúrát, így segítve a hatékonyon felszívódást. A máj és a vastagbél megtisztításával megszűnnek az esetleges gyulladások és enyhülhetnek a bőrproblémák, mint pédául az ekcéma és a pikkelysömör. Mindemellett egy méregtelelnítés az érzelmi világunkat is rendezi.
    Bélgyulladásban vagy Chrom-betegségben szenvedőknek az Inovum ajálott, zöldagyag és zöldtea tartalma miatt.
    Autoimmun betegeknek Drags Imun NEM, viszont Imunosan mindenképpen ajánlott!
    Daganatos betegségben szenvedőknek a terápia után javasolt a Drags Imun, a Cytosan és az Imunosan szedése.
    A Probiosan soha nem szedjük a Cytosannal együtt, mindig csak a kúra után! A Probiosan-t mindig este vegyük be, mert éjjel dolgozik.
    A Fytomineral-t bártan adjuk kedvenc növényünknek és háziállatunknak is ha azt akarjuk, hogy egészséges legyenek és jólérezzék magukat. Ha pedig virágzásra akarjuk bírni növényünket, akkor 1 db Cytosan kapszulát oldjunk fel 1 l vízben és heti egyszer öntözzük vele.
    Miért vannak a zöldélelmiszerek vékony falu üvegcsében?
    Kísérletek bizonytották, hogy műanyag tároló ezközben 1 hét alatt 60%-ot veszít a hatékonyságából. Ha a házi fűszereink zamatát és aromáját sokáig meg akarjuk őrizni, gyűjtögessük a Chlorella, a Spirulina és a Barley üvegcséit!
    Nagyon fontos, hogy ha valaki akut betegségben szenved, ne a betegségnek megfelelő pentagram készítménnyel kezeljükm, hanem a pentagramban előtte állóval. Például ha valakinek akut epegyulladása, epeköve van, akkor ne Regalent adjunk neki, hanem Renolt!
    A pentagram rendszerében egymás melletti készítményeket SOHA NE SZEDJÜNK EGYÜTT!!
    Vegetáriánusok mindenképpen fogyaszanak zöldélelmiszert (Chlorella, Spirulina, Barley), így pótolhatják a fehérjéket.
    ENERGY TERMÉKEK MELLETT LEGALÁBB NAPI 3-4 LITER FOLYADÉK (VÍZ) BEVITELE KÖTELEZŐ!!!!!!!!!!!ul>
      Remélem találtatok hasznos információkat e néhány sorban.
      További jó egészséget és szép napot mindenkinek!
      Csilla

    A bejegyzés trackback címe:

    https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr402085519

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása