Néhány hete fertőzött kullancs csípte meg a dalmata kutyánkat. Csont soványra fogyott, semmit nem evett, Borrelia baktériumot mutattak ki a véréből. Szerencsére találtunk segítséget. Egy másik kutyának a gerincfájdalmait sikerült néhány hónap alatt megszüntetni – jól megválasztott táplálékkiegészítőkkel.
    Kutyánk mája és az izmai szinte teljesen felmondták a szolgálatot. A kutya sárga volt, infúziókat kapott, de az orvosok kevés esélyt láttak a gyógyulásra. „Sárkányvért” (Drags imun) kezdtünk el adni, 4x10 cseppes adagban, kevés vízben oldva, a szájába fecskendezve. Két napig még gyenge volt, de picit evett. Mára pedig ismét szalad, és az étvágya is rendbe jött. A biztonság kedvéért kibontva kap még néhány szem Cytosan-t.
    Azt hiszem, ez olyan információ, amiről másoknak is tudniuk kell, hiszen akinek van állatkája, tudja, milyen fontos az egészsége, hiszen ő is a család tagja.
    Természetesen a Drags imun az emberek számára is életmentő, ha Borreliáról, Lyme-kórról van szó – de humán alkalmazásnál 4x20 cseppet is lehet adni egy-két napig.
    Valamint még egy fontos dolog: ha valakinek van gumi- vagy (még jobb, ha) üvegköpölye, akkor azt a kullancsra téve (úgy, hogy az a köpöly közepére essen), 1-2 perc alatt kiszívja a kullancsot a bőrből, fejestől. Ezt embereknél lehet alkalmazni. Célszerű előtte Audiron-nal bekenni.
    Csanádi Mária, Pappné Szűcs Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr882248751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása