Az ősz bizony mindenáron érvényesíteni akarja a jogait, amelyek között a megfázás és a vírusfertőzések is helyet kaptak. Ne várjuk meg, amíg bekövetkezik a “vég”, szükség esetén azonnal vegyük elő a GREPOFIT-ot, amelynek télen sem volna szabad hiányoznia a házi patikánkból.

Október hava a Föld következő időszaka, ezért ne feledkezzünk meg az ehhez az elemhez tartozó készítményekről. A GYNEX elősegíti, hogy rátaláljunk a középpontunkra, hozzájárul, hogy magunk mögött hagyjuk a hektikus nyári pillanatokkal járó kilengéseket. Jótékonyan befolyásolja továbbá az őszi káros energiákat: hatékony a nedvességgel, a hideggel és a széllel szemben, amelyek reumás fájdalmakat okozhatnak.

Megkönnyebbülést hozhat még a BALNEOL-os fürdő, amely a CARALOTION kozmetikai készítménnyel együtt a kültakarónkat is óvja. Bőrünk lehet nedves és meleg, mint a Föld októberi időszaka, vagy száraz és ráncos, mint az ősz Fémje. A döntést valószínűleg egyikünk sem fogja halogatni, hiszen senki sem szeretne úgy kinézni, mint az aszalt szilva…

A nedvesség, a hideg és a szél a csontjainkat sem kíméli. Biztos, hogy jó szolgálatot tesz a SKELETIN. Ha csontproblémáink vannak, érdemes a Skeletin-t betegségmegelőző céllal szedni a Föld időszakában, azaz áprilisban és októberben, amikor a csontjaink a legérzékenyebbek.

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr282349930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása