Sziasztok!

Nagyon érdekes, könnyen érthető és megdöbbentő előadás linkje van ebben a továbbított levélben. Ide kapcsolódik az az eset, hogy nemrégen, amikor az egészségügyi tanfolyamon a rákról tanultunk, és elmondták a rák definícióját, akkor olyan megállapítások voltak benne, hogy hangosan fejtettem ki a véleményemet: ez mitől a rák definíciója? Ez a gombákra is igaz!
...lám csak, erre mások is rájöttek :-)
Szerintem szakítsatok rá időt, és nézzétek meg a filmet.

Mara

Az alábbi tájékoztató egy nagyon érdekes megállapítást közöl: a rák nem más, mint egyfajta gombás fertőzés.

Bővebb infó itt: http://www.cancer-fungus.com/sub-v1hu/vid-hu.html

Érdemes időt szánni az anyag meghallgatására, mert legtöbb családban fordulnak elő érintettek, illetve ismerve a jelenlegi életmód szokásokat, majdnem mindenki potenciálisan érintett.

Mi a gombák elleni hatásos védekezés módszere?
    - immunrendszer megerősítése
    - az elsavasodás megállítása, visszafordítása

A fenti tájékoztatón ismertetett megállapítás nem egy elszigetelt vélemény! Több neves kutató, egymástól függetlenül is hasonló következtetésre jutott, ami a terápiát illeti (lásd Dr. Robert Young - PH csoda című könyve).

Mi nem vagyunk orvosok, nem gyógyítunk. De az emberekkel láttathatjuk, hogy az életmódunk következtében nagy a valószínűsége a rák kialakulásának, az elgombásodásnak. A WHO épp ezt a problémát - az elgombásodást - nevezi a harmadik évezred legnagyobb kihívásának!

Az alga készítmények természetesen, mellékhatások nélkül lúgosítanak és állítják helyre a szervezet öngyógyító képességét.
Prevenciós szinten az algák fogyasztása nem kerül többe, mint napi egy csésze kávé! Higgyétek el, hogy az a megállapítás, amely szerint az alga pár éven belül ott lesz minden asztalon, és elterjed, mint a fogmosás, épp úgy be fog következni, mint az, hogy minden háztartásban lesz egy számítógép (Bill Gates mondta 30 évvel ezelőtt).

Ne maradjon titokban!

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr762565874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása