Egy 8 éves kislány anyukája kérte a segítségemet 2 hónappal ezelőtt. Gyermekének rendszeresen jelentkező fejfájása volt, amely fájdalomcsillapítók hatására sem szűnt meg. Az orvosi vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, nem találtak okot a fájdalomra. Ezután következett a neurológia, nevelési tanácsadó, majd a kislány egy hosszabb ideig pszichológushoz is járt. Már két éve tartott ez az áldatlan állapot, amikor leültem beszélgetni ezzel az okos, értelmes, tündéri kislánnyal. A teszt során megállapítottam, hogy az arcüregében, pontosabban a fülkürtben egy gombaszaporulat van, és ez okozza a problémát. A gombának is van ugyanis egy élettani ciklusa. Ha a spóra megérik és kilövell, akkor egy feszítő érzés keletkezik, amit fejfájásnak is lehet nevezni. A szervezet igyekszik megszabadulni az idegen anyagtól és a nyomástól, de a Tuba viszonylag zárt helyen van, nincs szabad nyílása. Elmondtam a kislánynak, hogy a csúnya gombák beköltöztek az arcocskájába, és nem tudnak most onnan kijönni egyedül. Pedig nekik inkább az erdőben lenne a helyük. Megbeszéltük, hogy én segítek a gombáknak, hogy visszamehessenek az erdőbe, de ő is segítsen nekik. A kislány este 2 szem Peralgint kapott és az arcüregére Audironos borogatást. A borogatást úgy készítettük, hogy a kozmetikai vattakorongot beáztattuk meleg vízbe, majd kinyomkodtuk a felesleges vizet és erre tettünk 3 csepp Audiront. Mindkét arcán 10 percig volt rajta ez a borogatás kétnaponta, esténként.

Amikor az anyukával megbeszéltem, hogy miben látom a fejfájás okát, és milyen terápiát javaslok, akkor elmondta azt, amit talán az orvosoknak sem mondott el: a kislány fejfájása pár órányi szenvedés után mindig úgy szűnt meg, hogy a gyerek hányt. Most már megértette miért kellett hánynia a gyereknek. A kúra azóta rendben megtörtént és természetesen a fejfájás is megszűnt.

Tudjuk, hogy a gombák elszaporodása a szervezetben sokféle tünetet okoz. Ez függ a gomba fajától, és attól is, hol helyezkedik el a szervezeten belül. Ha hosszan tartó, szokásos terápiával nem kezelhető tüneteket tapasztalunk, akkor mindig gyanakodjunk a gombára, és ellenőrizzük, hogy jelenléte indokolt mértékű-e.

 

Mara

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr92647698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása