Az Energy zöld élelmiszerei kitűnőre vizsgáztak a gluténmentességi teszten!

A Chlorella, a Barley és a Spirulina Barley is legfeljebb 5mg/kg glutént tartalmaz. Az Európai Közösségek Bizottságának 41/2009 sz. rendelete szerint a természetesen gluténmentes élelmiszerek legfeljebb 20 mg/kg, a gluténcsökkentés céljából feldolgozott élelmiszerek, pedig legfeljebb 100 mg/kg glutént tartalmazhatnak. Ez a megengedett legmagasabb határérték, ami még nem idéz elő autoimmun reakciót a szervezetben.

Az Energy zöld élelmiszereinek csomagolásán hamarosan felfedezhetik majd a készítmények gluténmentességére vonatkozó jelölést.

A Chlorella, a Spirulina Barley és a Barley készítményeket nem csak lisztérzékenyek fogyaszthatják, de mindenki, akinek különböző okokból (allergia, egyéb immunproblémák) gluténmentes diétát kell tartania. 

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr482783413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinezits.viki 2011.04.02. 20:46:34

Eddig is tudtuk, hogy nagyon jók ezek a termékek! Na de ezek után... :)
süti beállítások módosítása