Hosszú várakozás után Sopronban is vendégül láthatjuk a MediBall-t. Bárki megismerkedhet vele május 7-én egy egész napos szeminárium keretében.

Miről is van szó pontosan...

Ha egy mondatban kellene jellemeznem a MEDIBALLT, akkor azt mondanám, hogy egy Tai Chi mozdulataira épülő sport, ahol az a lényeg, hogy a labdát az ütőn tartsuk. Nyilván ennél jóval összetettebb a dolog. A tai chi relaxációs, meditációs hatását teszi vonzóbbá a közép-európai ember számára, egy labdajátékkal ötvözve. A szemet gyönyörködtető mozdulatokkal saját, és a minket szemlélő lelkét is ápoljuk. Ezt a sportot bárki elkezdheti, 5-105 éves korig, férfi és nő, sportoló és átlag ember egyaránt. Könnyen elsajátítható alapgyakorlatokkal garantált a sikerélmény. Páros játékként is játszható, és már meg is oldott a hétvégi családi mozgás.

Javasolt: stresszeseknek, mozgásszegény munkahelyen dolgozóknak! Sportolóknak ízületi lazításra, átmozgatásra. Gondolkodós, agyleszívós munka mellett! Javasolt még továbbá szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, ízületi- mozgásszervi problémákra.... átmozgat, ellazít, segít mentálisan kikapcsolódni! Harmóniát és nyugalmat teremtünk önmagunkban!

A szemináriumot Szilágyi István mester és Badar Ágnes instruktor tartja.
Ha megtetszik a sport, eszközvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség.

Időpont: 2011. május 7. (szombat) 10-17 óráig

Helyszín: Benedek Elek Pedagógia Kar tornaterme, Sopron, Ferenczy J. u. 5
A szeminárium ára: 4.000 HUF

Szervező: Szabó Csilla

Ha szeretnél részt venni, kérlek küldj e-mailt a kszcsilla@gmail.com címre, vagy sms-t a 06-30/8300-344 számra.

A továbbiakban pedig beszéljenek a képsorok!

 

Egy-két érdekesség:

www.mediball.hu

rkcsopron.blog.hu/2011/02/06/mediball

www.mediball.hu/ujdonsagok/velemenyek-a-zalaegerszegi-szeminariumrol.html

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr342820488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása