A MediBall a tai chi körkörös, harmonikus mozdulataira épülő labdajáték, melyet egy gumifelületű ütővel és egy teniszlabda szerű labdával játszunk. A játék lényege, nem az hogy üssük, vagy passzolgassuk a labdát, hanem hogy minél finomabb, lágyabb mozdulatokkal terelgessük labdánkat a levegőben kihasználva a centrifugális és gravitációs erőket. Gyakorolható egyénileg, párosan, vagy csoportosan. Az egyéni mozgásnál az önkifejezés és az érzelmek megélése a cél, a páros, vagy csoportos játék pedig a kapcsolatteremtés egy minőségi foka.

A MediBall fejleszti a koncentráció képességet, oldja a stresszt. Segít az egyensúlyérzék javításában, a figyelemzavaros gyermekek tanulásában. Kilazítja a hát-, vállizmokat, az ízületeket. Jótékonyan támogatja a keringést és a immunrendszert. Segít, hogy mentálisan ellazuljunk és feloldjuk a bennünk lévő feszültséget. Célja, hogy a mozgáson keresztül megtaláljuk a belső harmóniát és kifejezhessük érzéseinket. A MediBall nemcsak a gyakorló, de a szemlélő számára is felemelő élményt nyújt!

A MEDIBALL a TELJESSÉGET képviseli, a test, a szellem és a lelek harmóniáját!

Örülök, hogy lehetőséget kaptam ennek a sportnak a megismerésére és tanítására! Azt szeretném, hogy minél többen megtapasztalják, milyen a harmónia megélése a mozgáson keresztül!

Szabó Csilla, MediBall oktató

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr243116122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása