Augusztusban és szemptemberben Magyarországon minden ötödik ember a parlagfű allergiától szenved, a tüneteit próbálja csillapítani. A parlagfű Magyarországon mintegy ötmillió hektár területen fordul elő, ebből 700 ezer hektár erősen fertőzöttnek számít.

    Nagyon fontos lenne, hogy a lehető legtöbb parlagfűt kiírtsuk a földekről, hiszen, aki allergiás, annak nagyon nehéz átvészelni ezt a két hónapot. A parlagfű allergia legfőbb tünetei a szem viszketése, könnyezése, a folyamatos tüsszögés, orrfújás.
 
Néhány készítmény, amely segítséget nyújthat az allergia elleni küzdelemben.
 
Peralgin
 
A Peralgin egyik fő összetevője a perilla kivonat és a növényből származó olaj. Antioxidáns és allergiaellenes tulajdonságainak köszönhetően a perilla nagyra értékelt gyógynövény a kínai orvoslásban. A készítményben található továbbá cordyceps kivonat. Ez a gyógyhatású gombaféle segít az egészségmegőrzésben, és erősíti a szervezet ellenálló képességét. Ezeket a páratlan alkotórészeket kiegészíti a borágóból, macskagyökérből és a szőlőből nyert esszencia, valamint a magnézium. A Peralgin kivételes összetételének köszönhetően erősíti és harmonizálja a természetes immunitást, pozitívan hat valamennyi allergiás tünettel szemben, és segít megelőzni az allergiás rohamok kialakulását. Csillapítja az asztmás köhögő-rohamot, hatékonyan alkalmazható szénanátha, nyálkahártya viszketegség és bőr kipirosodás esetében. Segítségével megszüntethetők az olyan allergiás tünetek, mint a csalánkiütés vagy az a-típusos ekcéma. Rendkívül pozitívan hat migrénes fejfájás és a menopauza idején jelentkező hőhullámok esetén. A Peralgin a szervezet energiamennyiségének növelésére alkalmas, tonizáló készítmény.

További felhasználhatósága: · élelmiszerallergia esetleg ételmérgezés esetében · túlzott izzadás és hőhullámok esetében · az idegrendszer nyugtatásához (kimerültség, stressz, izgatottság, stb.) · energiahiánykor · premenstruációs szindróma és fájdalmas menstruáció esetében · gyomor és szív neurózis esetében · kinetosis esetében · izomgörcsök ellen.

Vironal
 
 A készítményben található gyógynövények, kristályenergiák és homeopátiás információk  jótékony hatása – külön-külön és egymást erősítve is – elsősorban a légzőrendszer és a kiválasztó szervek regenerálására irányul.
 A tüdőben és szervpárjában, a vastagbélben rendkívül fontos folyamatok zajlanak: légzés, energiaképzés, kiválasztás. Ha akár a tüdő, akár a vastagbél harmonikus működése felborul, az maga után vonja páros szervének működési zavarát is. Hasonlóképpen: a tüdőproblémák megoldása hatékonyabb lesz, ha a vastagbél egészségét is javítjuk, illetve az utóbbi tökéletes működéséhez szükség van a tüdő energetikai harmóniájának helyreállítására is. Bőrünk minősége, szépsége és rugalmassága ugyancsak elválaszthatatlan a tüdő és a vastagbél harmonikus működésétől.
A fertőzésekkel szembeni harc első védővonalában találhatók a mandulák. A megnagyobbodott orr- és garatmandulák ma már általánosak, és ilyenkor az orvosok gyakran műtétet javasolnak. A mandulák eltávolítása azonban gyengíti az immunrendszert, és csökkenti az ellenálló képességet. A mandulagyulladás kezeletlenül veszélyes lehet, szövődményként tüdő-, szív- és vesebetegségekhez, reumás lázhoz vezethet.
A Vironal grapefruitmag-kivonatot is tartalmaz, amely több mint 800-féle baktérium- és vírustörzset képes elpusztítani. Számos más olyan növényi összetevő is megtalálható benne, amely hozzájárul ehhez a hatáshoz.
A Vironal illóolajai– mirha, eukaliptusz, kardamom, kömény, vetiver, fahéj, ánizs, grépfrút, niauli, guajakfa, kerti izsóp, kajeput, kámfor – előnyösen egészítik ki a 16-féle gyógynövény harmonizáló és regeneráló hatását, jótékonyan befolyásolják a légzőrendszer és a kiválasztó rendszer működését.
 
Regalen
 
Összetevői:
 
Apróbojtorján (párlófű) – Légzőszervi, gyomor-, epe-, máj- és vesebántalmak, továbbá gyomor- és bélhurut ellen használják (Rápóti–Romváry). Tonizálja az epeutakat, hígítja az epét, ezáltal gátolja az epekőképződést, serkenti az epe kiürülését, emellett gyulladásgátló és fertőzésellenes hatású (dr. Nagy Géza). Jó még bélgyulladásra, szívgyengeségre, fáradtságra.
Tejoltó galaj – Vese-, epe-, máj- és légzőszervi megbetegedések ellen használják (Rápóti–Romváry). Gyulladásgátló, görcsoldó, vizelethajtó, izzasztó (Varró Aladár Béla), előnyösen befolyásolja a nyirokrendszer, valamint a pajzsmirigy és a lép működését.
Földitömjén (hasznos földitömjén) – Fokozza a hurutos nyálkahártyák váladékkiválasztását, köhögéscsillapító, tisztítja a tüdőt, erősíti az étvágyat (Varró Aladár Béla). Vese- és epekőoldó, epehajtó, vizelethajtó, görcsoldó, nyálkaoldó hatású keverékek alkotórészeként alkalmazzák (Rápóti–Romváry). Javítja az emésztést és a gyomorsavtermelést.
Lándzsás útifű (keskenylevelű útifű) – A legfontosabb köhögés elleni gyógynövények egyike. Óvja a nyálkahártyákat, gyulladásgátló hatású (Theiss). Nyálkaoldó, köhögéscsillapító; baktériumok ellen, sebgyógyításra is jó (Rápóti–Romváry). Emellett hasmenés, hólyaggyengeség, asztma esetén is alkalmazzák (Varró Aladár Béla). Használják még a máj megbetegedései, főleg májgyulladás esetén, epekő oldására, székrekedés vagy krónikus légcsőhurut gyógyítására. A penészgombák ellen hatásos germániumot tartalmaz.
 

Spiron

Kitűnő fertőtlenítő, jól szolgál vírusos megbetegedések terjedésének megakadályozásában. A Spiron egy sor minőségi, természetes eszenciát tartalmaz, amelyek antiszeptikus és gyógyító hatásúak.

A természetesen éterikus olajokat tartalmazó Spiron kellemes környezetet teremt a tárgyalások során és nyugtatja a szervezetet. Felhasználható fejfájás, depresszió, neuraszténia (ideggyengeség), idegkimerültség és más idegi eredetű betegség esetén. Elősegíti továbbá a nyugodt alvást, jó hatással van az asztmára, a köhögésre, a bronchitiszre, az influenzára, a megfázásra. Tisztítja a légutakat, megnyugtatja a szívet, növeli az immunitást.

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr773165210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása