A külső alkalmazásra szánt készítményekben rendszerint gyulladáscsökkentő, baktériumellenes és sebgyógyító hatású gyógynövényeket találhatunk. Gyakran tartalmaznak továbbá összehúzó (adsztringens) hatású csersavas anyagokat (tanninokat), antibakteriális illóolajokat (ezek csillapítják a gyulladást és a bőr ingerlékenységét), valamint hámképző (epitelizáló) összetevőket.

Kenegetés, inhalálás, öblögetés

Az Audiron-ban található anyagok egyedülálló kombinációja révén az említett jótékony hatások mindegyike érvényesül. A készítmény gyulladásellenes hatása segítséget nyújt bármilyen eredetű megfázás, nátha és nyirokcsomó-duzzanat esetén.

Az enyhén benedvesített vattatamponra csepegtetett Audiron-nal kenegethetjük a nyakat, a tarkót, az állkapocs alatti és a nyaki nyirokcsomók körüli területeket, valamint a fül mögötti részeket. Az orrunkat és a fülünket szintén benedvesített vattadarabbal törölgessük át.

Nátha és duzzadt nyálkahártyák esetén csepegtessünk néhány csepp Audiron-t forrásban lévő vízbe, majd inhaláljunk, hiszen az illóolajok szabaddá teszik a légutakat, és megnyugtatják a nyálkahártyákat.

Öblögető formájában a gyógynövény-keverék segítséget nyújt fogfájás és fogágy-gyulladás, afta, valamint torokfájás esetén. Az Audiron kiválóan használható továbbá gennyesedő, nedvedző fekély, szemölcs, gombás bőrbetegségek, körömgomba és egyéb bőrproblémák kezelésére.

Hallászavarok, gyulladások

Az Audiron legnagyobb előnye, hogy jótékonyan hat a legkülönbözőbb fül- és hallásproblémákra. Eredményesen alkalmazható a külső hallójárat viszketése, fülzúgás, fülcsengés, sőt nagyothallás esetén.

Az elsősorban gyerekeknél jelentkező középfülgyulladás kezelésére remekül lehet használni. A gyerekek Eustach-kürtje sokkal rövidebb és szűkebb, mint a felnőtteké, ezért sokkal hajlamosabb a gyulladásokra. Tekintettel arra, hogy a középfül és a felső légutak állandó összeköttetésben állnak egymással, a középfülgyulladás rendszerint a megfázások és az influenza kísérő tüneteként jelentkezik. A középfülgyulladás minden esetben orvosi beavatkozást igényel, amely rendszerint kellemetlen és fájdalmas, ráadásul az ismétlődő füldob-felszúrás hallászavarok kialakulását idézheti elő. Ilyenkor az orvosi kezelést tökéletesen és hatékonyan kiegészíthetjük az Audiron-nal.

Herpesz vírusok

Segíthet az Audiron herpesz vírus okozta fertőzésekben is. Ezek a vírusok igen hosszú ideig életképesek maradnak az emberi szervezetben, és gyakran ismétlődve megjelennek. Ezek a vírusok nemcsak a száj körüli herpesz kialakulásáért felelősek, hanem a nemi szerveken megjelenő herpeszért, az övsömörért, a bárányhimlőért és a fertőző mononucleosisért is. Az Audiron-os oldat használata megkönnyebbülést hoz, csillapítja a herpesz vírus által okozott, kellemetlen bőrtüneteket. A kellemetlenül égető és fájdalmas herpesznél például megszünteti a fájdalmat, és felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát.

A fent említett esetek mindegyikében érdemes az Audiron-t a Pentagram® krémekkel együtt vagy felváltva alkalmazni.

Fogágy-gyulladás, aranyér

Az Audiron kiválóan alkalmazható fogágy-gyulladás, aranyér és a végbél melletti duzzanatok esetében is. Külsőleg használható továbbá csontfájdalomnak, kisebb égési sérüléseknek, valamint a háromosztatú (trigeminus) ideg bénulásának a kezelésére is. A problematikus területet a tünetek megszűnéséig naponta 3x érdemes kenegetni.

Bőrproblémák, fertőtlenítés

További felhasználási területek: rovarcsípés (bőrkenegetés), a köröm és a körömágy minőségének javítása, a hajnövekedés serkentése (az Audiron-t a fejbőrbe kell belemasszírozni). Mivel a készítménynek fertőtlenítő hatása van, hígított formában, szórófejes flakon segítségével fertőtleníthetjük vele a környezetünket.

Hölgyeknek

Hölgyeknek segítséget nyújt a nemi szervek viszketése, hüvelyfolyás, gombás fertőzések esetén (a készítményből csepegtessünk a tamponra, vagy tisztasági betétre).

Derékfájás

Közvetlenül a fájó területre cseppentve vagy krémbe keverne, pillanatok alatt csillapítja a derékfájást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr53498603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karajan 2017.09.05. 14:56:56

Valakinek van valamilyen pozitív tapasztalata arról, hogy az Audiron fülcsepp használt volna tartós fülcsengés esetén? ( 3,5 hónapos fennállás ) Ha igen, mennyi használat után?
Péter
süti beállítások módosítása