A lélekringatás egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Valójában egy lazítási technika, semmit sem kell tennünk, egyszerűen csak hagyni kell, hogy történjék, aminek történnie kell. 

A LÉLEKRINGATÁS 

-segít oldani a tudatalattidban rejtőző negatív gondolatokat

-segít feldolgozni a bánatot, a bűntudatot, a csalódást.

- segít elengedni a félelmeket és a haragot

lelekringatas.jpg
Hogyan?

A Lélekringatás az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes "egységet" stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

Minden sejtünk tárolja az összes információt, ami szervezetünk működéséhez szükséges, illetve azokat az információkat melyek életünk során értek minket.  A pulzáló, és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek következtében a sejtek visszatérnek helyes, rendeltetésszerű működésükhöz.

A sejtemlékezet aktiválódása következtében arra is visszaemlékezünk, hogy milyen érzés volt, amikor kicsi babák, vagy magzati állapotban voltunk, amikor a nyugalom, a biztonság és a szeretet vett körül minket. A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik. Amint az ellazulás tovább fokozódik, a kezelt személyek túlnyomó többsége módosult tudatállapotba kerül. Ebben az állapotban a tudatunk záródik, a tudattalanunk nyílik, ekkor lehetőség van az ott elnyomott blokkok felszínre hozására.

Már két helyen várom a lazulni vágyókat!

Időpont egyeztetés: Szabó Csilla 0630/870-7535  (fb.me/shiatsu.lelekringatas)

Sopron, Vörösmarty utca és Sopron, Aranyhegy utca

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr7613838466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása