Energy akció augusztusban!

Ajándék Energy strandtáska!

2018. augusztus 1-31. között, ha az Ön vásárlása során a számla végösszege (árengedménnyel csökkentve) eléri a 20 000 Ft-ot, akkor megajándékozzuk Önt egy Energy emblémával ellátott strandtáskával! (A vásárlásnak egy számlán kell szerepelnie.) 

 

Augusztusban az alábbi Energy termékek vásárolhatók meg akciós áron:

 

Gynex gyógynövénycsepp:         5.900 Ft,  36 pont

Imunosan:                                         3.900 Ft, 24 pont

Grepofit Drops:                                2.900 Ft, 18 pont

Annona Forte:                                  4.900 Ft, 30 pont

Minden Energy szappan:                  750 Ft,   4 pont / termék

Dermaton oil:                                    2.900 Ft, 18 pont

Dermaton gel:                                  2.900 Ft, 18 pont

Visage Oil:                                       2.900 Ft, 18 pont

 

Nyári Extra kupon AKCIÓ!
Augusztus 1-31. között, ha az Ön vásárlása során a számla végösszege (árengedménnyel csökkentve) eléri a 40 000 Ft-ot, akkor a már ismert módon, megajándékozzuk Önt egy 5000 Ft értékű extra kuponnal! (A vásárlásnak egy számlán kell szerepelnie.) Az extra kupont árengedményként 2018. szeptember 3-tól szeptember 28-ig használhatja fel bármilyen Energy készítmény vásárlása esetén, az alábbi kuponlevásárlási feltételekkel.

Az extra kupon összegét hozzáadjuk az aktuális bónuszához, így az érvényesített árengedmény nem haladhatja meg egy vásárlás értékének 50%- át. Az összeg részekre is bontható, ha meghaladja egy konkrét vásárlás 50%-át, akkor ez szükséges is. Ha az árengedményt az érvényesítésre előírt hónapban nem érvényesíti, jogosultságát elveszti. Az árengedményt nem lehet felhasználni regisztráció megújításának megvásárlására. (A feltételekről bővebben a Tanácsadói kalauz 3.1. bekezdésében olvashat a weboldalunkon: www.energy.sk <http://www.energy.sk>)

 

Az akció érvényes: 2018. augusztus 1-31. között (webshopban feladott rendelés esetén augusztus 30-ig), és csak a készlet erejéig tart!

Az akciót kizárólag regisztrált Energy tagjaink vehetik igénybe!

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr7014167553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása