Személyes tanácsadás után mindig azt kérem, hogy e-mailban jelezzenek vissza a változásokról. Egy soproni anyuka is így tett, aki korábban az egyik kisfiát hozta el hozzám. Így írt a tapasztaltakról: „1 hete csináljuk a teljes változtatást, amit mondtál (azaz Vironal 2x1 csepp és Cytovital a fürdővízébe), és már a régi ekcémás folt nyomai is eltűntek a kis testéről! Fantasztikus! Ja, és azóta nem fáj a gyomra evés közben, sőt többet és jóízűen eszik. Végre! Szívből köszönöm Neked!!!”
    Engem is felvillanyozott ez a gyors és jelentős javulás, ezért megkértem az anyukát, írja le részletesen a gyermek korábbi problémáit, hogy más szülőknek is segítsünk a tapasztalattal. Az anyuka készséggel leírta a gyerekkel bejárt kálváriáját, így most Ti is olvashatjátok:
    „Azzal fordultunk Hozzátok, hogy tavaly nyáron hirtelen megnyúlott, ezért gerincferdülése lett, és elkezdett nem-enni. Nagyon vékonyka lett! Pesten egy biorezonancia- mérésen azt mondták, hogy azért ilyen vékony, mert májmételye van, és parazita irtót javasoltak. Hát mi ebbe nem nyugodtunk bele! Aztán tavaly elkezdte az iskolát, és a karácsonyi szünet utántól szinte minden hetet úgy kezdtünk, hogy komoly hasfájással ment iskolába. Ez addig fokozódott, hogy itthon is szinte minden evés közben, pár falat után elkezdte fájlalni a hasát. Parazita irtó helyett adtunk neki szegfűszeges teát és fokhagymát. Ja, és elhagytuk, azaz lecsökkentettük a napi tejfogyasztást heti 2 alkalomra. Az Energytől korábban a suli okozta stresszre kapott reggel 3 csepp Korolent, este 4 csepp Gynexet. 3 hét után 1 hét szünet, majd reggel 3 csepp Korolen, délben (iskolai 1/2 l-es üvegben) 3 csepp Korolen és 3 csepp Gynex együtt , és este 3 csepp Gynex 1x-es higításban.
    Időközben az evés közbeni hasfájás fokozódott, ezért fordultunk Hozzád. Egyúttal megemlítettük a pár éve elhúzódó ekcémás tüneteket is. Mivel már krémek és orvosok sokaságát próbáltuk ki eredménytelenül, én gondoltam, hogy lelki, és belső eredetűek ezek a tünetek. Nagyon szenvedett tőle szegénykém! Csak hogy tudd, min segítettél: 2 éve még az óvodából is kitiltotta az oviorvos, mert azt hitte (!) orvos létére, hogy rühes a gyerekem! Olyan csúnya volt mindkét könyöke, térdhajlata és az egész combja, lábszára, mert folyton vakarnia kellett. Nem csak testileg szenvedett, hanem lelkileg is a megaláztatástól!
    Na de hála Neked, Drága Angyal, ez már a múlt! Tanuljon belőle minden anyuka! Amit Te javasoltál mindezekre és amik 1 rövid hét alatt óriási változást hoztak! : Vironal reggel és délbe 1-1 csepp evés után, este a fürdővízébe 4 cm Cytovital krém. Eredmény: az ekcémás foltok, a régiek nyoma is szinte teljesen elmúlt, az érdes bőrfelület kezd újra sima lenni és a fő, hogy nem viszket! Korábban tiltott volt számára a fürdés, most pedig pancsolhat kedve szerint. Az evésnél sokkal jobb étvágya van és jobb kedvvel eszik, kevesebbet fáj a hasa. Ha mégis, akkor fogja a halántékát, ahogy tanítottad neki. KÖSZÖNJÜK!!!!!!”
    Ajánlom szeretettel ezt a tapasztalatot minden felelősségteljes szülő, óvónő és pedagógus figyelmébe.
    Mara

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr302147427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása