Télen a legtöbb ember már előre fél, hogy ledönti a lábáról a betegség, vírusfertőzés, vagy legalábbis valamilyen megfázás, ezért feltölti a házi patikáját több levél Algopyrinnel, Ibuprofennel és vitamintartalmú pezsgőtablettákkal. Érdekes, hogy napjaink társadalmának felfogásában a „gyógyítás” szó jelentése a tünetek elnyomásával egyenlő. A szervezet természetes védelmi reakcióját (a lázat) csökkentő antipiretikumok, valamint a fájdalmat enyhítő analgetikumok még mindig a mindennapi életünk részei.

Hagyjuk most azonban szerencsétlen társadalmunk bírálatát, és nézzünk be egy kicsit az elménk formálta gondolatok felszíne alá. Miért merül fel bennünk egyáltalán, hogy megbetegszünk? És miért gondoljuk, hogy testünk nem lesz képes elbánni a betegséggel? Nem lehetséges, hogy gondolatainkat a nagy gyógyszergyártó cégek csillogó-villogó reklámjai befolyásolják, amelyek megpróbálják elhitetni velünk, hogy a dobozba zárt tabletták egészségünk egyetlen megmentői? Ráadásul vannak olyan hirdetések is, amelyek egyértelműen azt sugallják, hogy csakis az általuk bemutatott készítmények alkalmazásával gyógyulhatunk meg azonnal, illetve tarthatjuk távol a bacikat. Mintha a betegség társadalmilag teljesen elfogadhatatlan vétek, a gyógyulás pedig időpazarlás volna...

Nem kell feltétlenül küzdeni

A betegséget egyszerűen ki kell feküdni, mert ez a legjobb, amit a szervezetünkkel tehetünk. Hiszen csakis így képes természetes úton ismét egyensúlyba kerülni, és ha ezt a folyamatot szeretnénk egy kicsit megtámogatni, bekenjük magunkat gyógynövény alapú krémekkel, némi túlzással, a fejünk búbjától a sarkunkig, Grepofit-ot szedünk, Vironal-t csepegtetünk, és súlyosabb esetekben elővesszük a Drags Imun-t.

Eszükbe jutott-e azonban valaha is, hogy a betegséggel való küzdelemnek be sem kellene következnie? Hogy nem harci stratégiákat kellene kieszelnünk, hogy seregeinket felfegyverezve képesek legyünk kivédeni egy esetleges inváziót, és ezzel mellesleg növelni annak a valószínűségét, hogy a támadás valóban bekövetkezik? Hogy akár nyugodtan, egészségünk féltése és fegyverek nélkül sétálgathatnánk a világban? A legerősebb harcosnak ugyanis nincs szüksége semmilyen fegyverre, mert az ellenség meg sem meri támadni...

Egy ilyen ember azonban a gyógyszergyártó cégek számára olyan, mint a madárijesztő. Hiszen neki nincs szüksége a felkínált, állítólagos segítségre, vagyis nem termel semmiféle hasznot a gyógyszeriparnak – és ez a mai világban megbocsáthatatlan. De hogyan válhatnak éppen önök a tabletták és kapszulák világától önként távol maradó emberekké? Miként lehet önökből is a legfélelmetesebb harcos?

Az Energy kínál egy természetes megoldást: a King Kong-ot.

King Kong minden korosztálynak

Ehhez a sporthoz kell az erő!A King Kong a tehetetlenül nyafogó úrból öntudatos, aktív férfit farag. Ám nem csak az erősebbnek mondott nem férfiasságát, cselekvőképességét, határozottságát növelő készítmény ez, hiszen nők, sőt gyermekek is bátran használhatják. Adaptogén jellege, összetétele segíti az embert, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjék az életkörülményeihez. Egyértelműen fokozza az aktív élet iránt érzett kedvet és érdeklődést, erősíti az öntudatot, valamint azt a képességet, hogy a célunk felé vezető úton tudjunk és akarjunk haladni.

Ismerek egy idősebb hölgyet, aki azért kezdte el szedni a King Kong-ot, mert le akart fogyni (a koncentrátum erre is alkalmazható), ám ennél több történt. A készítménynek köszönhetően teljesen megváltozott, már nem használta mindig mindenhová az autóját, hanem elkezdett gyalog járni, és végül valóban lefogyott. Hasonló változások mentek végbe egy fiatal férfi életében, aki sok éven át ülőmunkát végzett, ám miután megismerkedett a King Kong-gal, elkezdett futni, méghozzá igencsak hosszú távokat. És mindez ráadásul januárban történt!

A King Kong legismertebb felhasználási területe természetesen a sport, mivel a készítmény segíti az izomtömeg növelését (a zsírszövetek kárára), és növeli az izomzat teljesítményét is, emiatt úgy tűnhet, hogy a gyermekek és az idősek esetében semmire sem jó. Az igazság azonban éppen az ellenkezője. Idősebbeknél ugyanis ez a szer segít megőrizni az ember aktivitását, valamint támogatja a csontok és az ízületek regenerálódását. Felbecsülhetetlen segítőtárs továbbá a baleset és műtét utáni lábadozáskor.

Erősíti a gyermekek önbizalmát

Gyermekeknél is kiválóan alkalmazható, kiváltképpen a krónikusan beteg vagy testileg gyenge, sápadt csemetéknél. A King Kong kúra után problémáik olykor „varázsütésre” eltűnnek. Úgy vélem, ennek oka abban rejlik, hogy a King Kong felébreszti a kicsik önbizalmát. A legfiatalabbak sokszor épp olyan esetekben reagálnak betegséggel a körülményeik alakulására, amikor az óvodai vagy iskolai környezetben nem érzik magukat elég magabiztosnak és erősnek. A King Kong nemcsak a fizikai ellenálló képességüket, hanem a lelküket is megerősíti.

A testileg erős, öntudatos, céltudatos, aktív és boldog embernek pedig egyáltalán nem kell megbetegednie...

http://www.natursziget.com/energy-nalunk-bevalt/20101216-legjobb-vedekezes-a-tamadas-megelozese

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr92623671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása