Tavasszal minden évben újabbnál újabb praktikákat próbálunk kitalálni, hogy legyőzzük a modern, rohanó világ egyik legfélelmetesebb civilizációs madárijesztőjét, amit tavaszi fáradtságnak hívunk. Akarjuk vagy sem, májunk tavasszal teljes sebességre kapcsol, igyekszik regenerálni az egész szervezetet, és onnan vesz el energiát, ahonnan csak tud.

Ha nekünk nem elegendő az egyszerű javaslat, hogy aludjunk sokat és táplálkozzunk egészségesen, mert nincs időnk aludni, és a megfelelő életmód fogalma számunkra „kínai”, akkor bizony külső segítséget kell kérnünk.

 

Ideális kombináció

Ideális mentőöv lehet számunkra a gyógynövények, gyógygombák és a kolloid formájú ásványi anyagok és nyomelemek kombinációja. Igazán hatékonyan működnek – mind az elsődleges megelőzésben, mind pedig a célzott gyógyításban.

Az Imunosanban található gyógynövények és gombák egyedülálló együttese serkenti a szervezet specifikus védekezőképességét, azaz a konkrét ellenségeket célkeresztbe vevő védelmi mechanizmusokat. Gyulladásellenes, antioxidáns és tonizáló hatású. A pecsétviaszgombából (Ganoderma lucidum) és a mandula gombából (Agaricus blazei Murill) származó béta-glükánok segítik és felgyorsítják a sejtregenerációt, valamint jelentős mértékben támogatják a májműködést. Több tanulmány is alátámasztja azt a tényt, hogy a béta-glükánok enyhítik a fáradtság érzését, amely a testi kimerültség vagy a hirtelen, esetleg hosszan tartó lelki stressz elkerülhetetlen következményeként alakul ki. Az Imunosan magas béta-glükán tartalmának köszönhetően nemcsak a civilizációs betegségek, valamint a különböző légúti betegségek gyógyításában, illetve megelőzésében használható sikeresen, hanem ideális segítőtárs a krónikus fáradtság tünetegyüttesben (CFS) szenvedők számára is.

Tápanyag az enzimeknek

A fáradtság elleni harcban bizonyítottan kiváló bajtársunk a Fytomineral. Ez az általános és felettébb ritka ásványi anyagokat és nyomelemeket egyaránt tartalmazó kolloid oldat garantáltan jól felszívódik, és teljes készenlétben tartja a szervezet enzimrendszerét. Az enzimek azok a végrehajtó egységek, amelyek részt vesznek a szervezet sejtépítő és -lebontó (anabolikus és katabolikus) folyamataiban. Az enzimek kölcsönös kapcsolatban állnak egymással, és ha az enzimeknek elegendő vitamin és ásványi anyag áll rendelkezésükre, akkor az „enzim manufaktúra” egy pontosan és jól működő óraműhöz hasonlít. Ha viszont akár csak egyetlen egy enzim is hiányt szenved valamiből, már az egész rendszer sérül.

Az Imunosan és a Fytomineral így, együttesen óriási erőt képvisel, és ezt az erőt könnyedén megszerezhetjük tőlük. Az Imunosan-t szedje rendszeresen vagy alkalomszerűen, maximum 2 kapszulát naponta, étkezés után. A Fytomineralt csepegtesse vízbe (30 cseppet 1 liter sima vízbe). Ennek segítségével azt is ellenőrizheti, hogy napi folyadékbevitele megfelelő-e, hiszen a tavaszi fáradtság elleni kirakó játéknak ez az utolsó fontos darabkája.

T. V.

http://www.natursziget.com/energy-nalunk-bevalt/20110310-tavaszi-faradtsag-felejtse-el

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr812788111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása