A MediBall kínai eredetű labdajáték, a Tai Chi körkörös mozdulataira épül, lágy és ugyanakkor dinamikus mozgásművészet. A MediBallt egy 22 cm átmérőjű gumi felületű ütővel és egy 50 g tömegű homokkal töltött teniszlabda méretű gumi labdával játsszák.

Az ütő és a labda használata eltér a megszokottól. A gyakorló célja, hogy a centrifugális erő segítségével, körkörös mozdulatokkal, ívekkel és spirálokkal az ütőn tartsa a labdát.

A gyakorlat során a gyakorló mozgásos meditatív állapotba kerül. A kivitelezés során megélt harmónia mind a gyakorló, mind a néző számára művészi szintű esztétikai élményt jelent.

  

Ajánlott fiataloknak és időseknek egyaránt, tanulási képességek, koncentráció és kreativitás fejlesztése miatt. Ajánljuk izomrendszer átmozgatásához. Stresszkezelésre a fizikai, mentális és érzelmi területek összehangolására. A megfelelően végzett MediBall gyakorlás egy aktív meditáció, így ajánljuk a belső békét és harmóniát keresők számára

A családok és barátok szabadidős vagy versenysportként egyaránt űzhetik.

 

Pozitívan hat a mozgáskoordinációra, egyensúlyérzékre. Összekapcsolja a jobb és bal agyfélteke munkáját, javítja a koncentrációt.

  

Minden érdeklődőt szeretettel várok:


Szombatonként 15 órától az Elzett Udvar Aikido termében (Csengery u. 30-32.)

Az első alkalom ingyenes!


Szabó Csilla

MediBall oktató
tel.: 06-30/8300-344
e-mail: mediballsopron@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr603775894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása