Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Kataboltja.hu mosódió webáruházzal történő együttműködésünknek köszönhetően a Soproni Energy Klubon keresztül is megrendelheti a biomosáshoz, tisztálkodáshoz és tisztításhoz szükséges termékeket.

 

Miért jó Önnek, ha rajtunk keresztül rendel?

 

Nem terheli a pénztárcáját a postaköltség és egyes termékeket várakozás nélkül, azonnal hozzájuthat a Klubban! Kényelmesen beszerezheti nálunk a termékeket.

 

Miért jó a Biomosás?

 

-          nem tartalmaz vegyszereket, így nem irritálja a bőrt,

-          nem szennyezi a környezetet,

-          hosszútávon takarékosabb megoldás, mint a vegyszerekkel való mosás.

Ennél jóval több információt talál a www.kataboltja.hu oldalon.

 

Hogyan rendelhet?

 

Az Energy Klub, a megrendelésektől függően, havonta maximum 2 alkalommal tervez rendelést indítani a KataBoltja webáruház felé. Az Ön megrendelését várjuk az energy.klub.sopron@t-online.hu e-mail címre. A megrendeléseknél kérjük jól beazonosíthatóan tüntesse fel a terméket (megnevezés, kiszerelés, ár …).

A termékkínálatot és a termékek árait a www.kataboltja.hu oldalon találja.

A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk e-mail-ben, valamint a termék megérkezéséről is elektronikus értesítést kap! 

2 komment

Címkék: hasznos

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr234101834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellildi 2012.02.14. 14:30:57

Ennek nagyon örülök! Én már régóta használom a mosódiós termékeket, sok jó tapasztalattal!

Energy Klub Sopron · http://energyklubsopron.blog.hu 2012.02.14. 14:34:22

A termékek nagyon jók, csupa jó tapasztalattal! Akik negatívan nyilatkoznak a mosódióról, valószínűleg a silányabb minőségű, nagyobb üzletláncokban kapható fajtáját próbálták. Úgyhogy javaslom mindenkinek, akinek esetleg rossz tapasztalata volt a mosódióval, az tegyen még egy próbát ezekkel! Nem fog csalódni!
süti beállítások módosítása