A holistic pulsing vagy lélekmasszázs manuális (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik: gyengéd, mégis intenzív, testorientált lazítási technika. A testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése.

A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt személy kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal – ami a szívveréshez hasonló – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek „visszatalálnak saját, ősi rendeltetésükhöz”. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-lelket-szellemet egyaránt stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egységen belüli egyensúly. Az ENERGY bioinformációs készítményeivel kombinálható, sikeres terápiás módszer segíti a pszichoszomatikus, valamint a krónikus degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását, egyúttal segítségével megelőzhető a betegségek kialakulása, tehát prevencióra is megfelel. Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, egyénileg kombinálva az ENERGY Pentagram® és kiegészítő készítményeivel. A pánikbetegség és a depresszió gyógyításában kisegítő terápiaként van helye.

Várandós kismamáknál ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stresszoldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

A holistic pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlyzavartól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy csak egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Jómagam ugyancsak a terápia részének tekintem a beszélgetéssel egybekötött állapotfelmérést, melynek keretében megkeressük a megfelelő ENERGY terméket a gyógyuláshoz.

Mindenki egyedi lény, a természet egyszeri és megismételhetetlen csodája, ezért a látszólag azonos tünetek különböző gyógymódokat, eltérő ENERGY készítmény használatát kívánhatják meg. Egyre több holistic pulsing terapeuta egyben ENERGY tanácsadó, így én is. Schneider Ferenc, a holistic pulsing oktatója szintén ENERGY tanácsadó, sokakon segített már az ENERGY és a lélekmasszázs terápia kombinációjával. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az ENERGY és a lélekmasszázs kombinációját. Gyengéd, ugyanakkor hatásos módja ez annak, hogy a hozzánk fordulók megnyíljanak önmaguknak, és elindulhassanak a gyógyulás útján. Ajánlom mind a tanácsadóknak, mind a terapeutáknak is, hogy pontosabb képet kapjanak a segítéshez.

Érdemes kipróbálni!

Kurucz Tamás

Elérhetőségek:

06/30/372-3429

ENERGY Klub és Holistic pulsing:

Sopron, Fapiac u.2.

www.energyklubsopron.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr884499894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása