"Amikor az erő a tudatossággal találkozik."

Napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük, újra éli annak funkcionalitását.

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

A bodyART® a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája.

A bodyART® sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása, olyan teljes és összetett edzést nyújt, amely hatás csak ezzel a rendszerrel érhető el.

Hatékonysága egyedülálló!
A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. Minden gyakorlat kontrolált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, erő - és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai!

Ilyen tudatos, pontos, minden részletre odafigyelő, teljes edzést kínál a bodyART™ koncepció, amely Robert Steinbacher és Alexa Lé közös és többévi munkájából született meg.

Hétfő: 18 óra (Kópháza, Kultúrház)
Kedd: 9 óra és 17 óra (Sopron, EnerChi Jóga és Egészségközpont)
Csütörtök: 17 óra és 18 óra 
(Sopron, EnerChi Jóga és Egészségközpont)

Bejelentkezés szükséges!

·         PINEZITS VIKTÓRIA
·         telefon: +36 20 446 0196
·         Facebook: www.fb.me/bodyartvikivel

A bejegyzés trackback címe:

https://energyklubsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr1814561218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása